ΔΙΕΘΝΗ

Η κατάρα των πορνοστάρ: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών βρέθηκε νεκρή

Η κατάρα των πορνοστάρ: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών βρέθηκε νεκρή

Η πασίγνωστη πορνοστάρ Τζέσι Τζέιν βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 43 ετών. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι την βρήκε στο σπίτι της στην Οκλαχόμα και πιστεύεται ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Star η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών βρέθηκε δίπλα στον σύντροφο της Brett Hasenmueller, ο οποίος ήταν επίσης νεκρός.

Η τελευταία ανάρτηση της Jesse στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν στο Instagram πριν από περίπου 10 μήνες, ωστόσο οι θαυμαστές της έχουν γεμίσει τα σχόλια την τελευταία ώρα με «RIP» και heart emojis.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jesse Jane (@thejessejane)

Η Jesse κατάφερε να κερδίσει 12 βραβεία και 53 άλλες υποψηφιότητες για ταινίες που συμμετείχε. Έγινε παγκοσμίως γνωστή επειδή συμμετείχε στην πρώτη mainstream ταινία πορνό που κέρδισε βαθμολογία R, που ονομάζεται Pirates.

Ο θάνατος της Jesse έρχεται και συμπληρώνει μια σειρά από πρόωρους θανάτους πορνοστάρ, όπως ο τραγικός θάνατος της 23χρονης, August Ames, που βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα πάρκο της Καλιφόρνια τον Δεκέμβρη του 2017.

H Ames ήταν από τις πιο επιτυχημένες στη βιομηχανία και ο θάνατος της ήρθε δύο μέρες μετά από ένα σκάνδαλο που προκλήθηκε όταν έγραψε στο Twitter: «Οποιαδήποτε με αντικαταστήσει αύριο, βιντεοσκοπείται με έναν άντρα που έχει κάνει γκέι πορνό, απλώς για να ξέρετε. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά οι ατζέντηδες για το ποιον εκπροσωπούν;».

Ένας άλλος θάνατος που σόκαρε τη βιομηχανία του πορνό, ήταν αυτός της 20χρονης, Oliva Nova, τον Μάρτη του 2017, η οποία πέθανε από μια σοβαρή λοίμωξη που εξαπλώθηκε στο νεφρό της.

Βρέθηκε μπρούμυτα στο κρεβάτι της στο Λας Βέγκας με μια μεγάλη μελανιά στο πόδι της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shyla (@shyla.stylez.fan)

Επίσης, η Shyla Stylez πέθανε στον ύπνο της όταν ήταν 35 ετών, τον Νοέμβριο του 2017. Τον Ιανουάριο του 2018, η Olivia Lua βρέθηκε νεκρή σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Δυτικό Χόλιγουντ. Ήταν ο πέμπτος θάνατος νεαρής πορνοστάρ μέσα σε μερικούς μόνο μήνες.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top