Πέφτει η θερμοκρασία και φέρνει χιόνια στα ορεινά - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Πέφτει η θερμοκρασία και φέρνει χιόνια στα ορεινά - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Σύστημα χαμηλής πίεσης, με κέντρο βορειοανατολικά του νησιού, επηρεάζει παροδικά την περιοχή ενώ από το απόγευμα αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.

Από το απόγευμα και μετά αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι μέτριοι, 4 Μποφόρ, και παροδικά μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ, ενώ το απόγευμα θα καταστούν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη ενώ στα νότια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως όμως σε παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη ενώ στα δυτικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παραμείνει περίπου στα επίπεδα.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, ωστόσο αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά παροδικά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να βρεθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Τη Δευτέρα αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά και τοπικά στα χαμηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να βρεθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE