Συνελήφθη 42χρονος για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία - Παραδέχθηκε και πάει Δικαστήριο

Συνελήφθη 42χρονος για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία - Παραδέχθηκε και πάει Δικαστήριο

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη άντρα ηλικίας 42 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, κλοπής περιουσίας και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18-25/01/2024 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε χθες μετά από συντονισμένες ενέργειες μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου στην κατοχή του ανευρέθηκε περιουσία για την οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή της.

Ανακρινόμενος, ο συλληφθείς παραδέχθηκε τη διάπραξη δύο υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βαρύ κλίμα στο Προεδρικό: Ο Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Γιώργο Βασιλείου

Βαρύ κλίμα στο Προεδρικό: Ο Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Γιώργο Βασιλείου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου, το οποίο ανοίχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE