ΔΙΕΘΝΗ

Στη δημοσιότητα βίντεο Χαμάς με τρεις Ισραηλινές ομήρους

Στη δημοσιότητα βίντεο Χαμάς με τρεις Ισραηλινές ομήρους

Η Χαμάς ανήρτησε σήμερα στο Telegram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται τρεις Ισραηλινές όμηροι, δύο εκ των οποίων παρουσιάζονται ως στρατιωτικοί.

Οι τρεις γυναίκες έχουν ταυτοποιηθεί επίσημα από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τη βάση των επίσημων ή κοινοτικών πηγών, ότι κρατούνται όμηροι από την επίθεση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ.

Οι τρεις γυναίκες αναφέρουν στο βίντεο, το οποίο διαρκεί λίγο λιγότερο από 5 λεπτά, ότι κρατούνται όμηροι εδώ και 107 ημέρες, στοιχείο που υποδηλώνει ότι το βίντεο ενδεχομένως να γυρίστηκε την Κυριακή.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά την απόφαση του ανώτερου δικαστικού οργάνου του ΟΗΕ, το οποίο κάλεσε το Ισραήλ να εμποδίσει κάθε ενδεχόμενη ενέργεια «γενοκτονίας» και να επιτρέψει την πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top