Υφυπουργείο Καινοτομίας: Επιστροφή στο iJustice τη Δευτέρα

Υφυπουργείο Καινοτομίας: Επιστροφή στο iJustice τη Δευτέρα

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ανακοίνωσε πως έχει αποφασιστεί η προσωρινή μετάβαση στο σύστημα iJustice από τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2024.

Σε ανακοίνωσή του, το Υφυπουργείο σημειώνει ότι σε εξέλιξη βρίσκονται επί του παρόντος οι διάφορες διεργασίες και τεχνικές προετοιμασίες που απαιτούνται για την όσο το δυνατό πιο ομαλή μετάβαση, ενώ εντός της ημέρας, αναμένεται ανακοίνωση από το Ανώτατο Δικαστήριο ως προς τον τρόπο λειτουργίας των Δικαστηρίων και τη χρήση του συστήματος.

Παράλληλα, το αμέσως επόμενο διάστημα θα εξεταστούν σε βάθος και με λεπτομέρεια οι διορθωτικές ενέργειες της αναδόχου εταιρείας του συστήματος eJustice και θα αξιολογηθεί συνολικά η λειτουργία του, καθώς παραμένει ο στόχος της πλήρους αποκατάστασης του, καταλήγει το Υφυπουργείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE