Υφυπουργείο Καινοτομίας: Επιστροφή στο iJustice τη Δευτέρα

Υφυπουργείο Καινοτομίας: Επιστροφή στο iJustice τη Δευτέρα

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ανακοίνωσε πως έχει αποφασιστεί η προσωρινή μετάβαση στο σύστημα iJustice από τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2024.

Σε ανακοίνωσή του, το Υφυπουργείο σημειώνει ότι σε εξέλιξη βρίσκονται επί του παρόντος οι διάφορες διεργασίες και τεχνικές προετοιμασίες που απαιτούνται για την όσο το δυνατό πιο ομαλή μετάβαση, ενώ εντός της ημέρας, αναμένεται ανακοίνωση από το Ανώτατο Δικαστήριο ως προς τον τρόπο λειτουργίας των Δικαστηρίων και τη χρήση του συστήματος.

Παράλληλα, το αμέσως επόμενο διάστημα θα εξεταστούν σε βάθος και με λεπτομέρεια οι διορθωτικές ενέργειες της αναδόχου εταιρείας του συστήματος eJustice και θα αξιολογηθεί συνολικά η λειτουργία του, καθώς παραμένει ο στόχος της πλήρους αποκατάστασης του, καταλήγει το Υφυπουργείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE