Επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριος Χαρτσιώτης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χαρτσιώτης είχε την ευκαιρία για μια πρώτη συνάντηση με την Ηγεσία, Αξιωματικούς και άλλα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ έτυχε ενημέρωσης σχετικά με τα καθήκοντα και το έργο που επιτελείται στην επαρχία Λάρνακας.

Η σημερινή επίσκεψη του Υπουργού στην ΑΔΕ Λάρνακας, δίνει συνέχεια στη σειρά επισκέψεων γνωριμίας και ενημέρωσης του στις διάφορες Υπηρεσίες, Μονάδες, και Τμήματα της Αστυνομίας.

«Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που ειδικά στη Λάρνακα τα αποτελέσματα της επαρχίας με βρίσκουν ικανοποιημένο, παρά το ότι μπορούν να γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Έτυχα μιας εξαιρετικής παρουσίασης από την ΑΔΕ Λάρνακας και τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή, έχουμε συζητήσει τα προβλήματα, τα φλέγοντα θέματα της επαρχίας, κάποια από τα οποία είναι και προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Δύναμη και σαν πολιτεία θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε άμεσο χρόνο με τα μέσα που διαθέτουμε, αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα με άλλες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα επέλθουν», δήλωσε ο Υπουργός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.