Τσουχτερό πρόστιμο σε 63χρονο κυνηγό για χρήση μιμητικών συσκευών

Τσουχτερό πρόστιμο σε 63χρονο κυνηγό για χρήση μιμητικών συσκευών

Εξώδικα πρόστιμα σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 63 και 46 ετών, εξέδωσε η Υπηρεσία Θήρας σε δύο κυνηγούς για χρήση μιμητικών συσκευών και κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το πρωί της Κυριακής στις 06:30 μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, οι οποίοι βρίσκονταν καθήκον για σκοπούς πρόληψης της λαθροθηρίας, εντόπισαν στην περιοχή Τοξεύτρα 63χρονο να χρησιμοποιεί ηχομιμητική συσκευή. Εναντίον του 63χρονου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Ακολούθως στις 07:00 το πρωί της Κυριακής πλησίον των κατοικιών στην κοινότητα Πολεμίου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, ηλικίας 46 ετών, να κυνηγά. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο, πλήρη φυσίγγια και δύο φρεσκο-σκοτωμένα πτηνά τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Στον 63χρονο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.029 ευρώ για χρήση μιμητικών συσκευών και κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE