Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με αλυσίδες δρόμοι προς Τρόοδος λόγω παγετού

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με αλυσίδες δρόμοι προς Τρόοδος λόγω παγετού

Οι δρόμοι που οδηγούν προς Τρόοδος, Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, λόγω παγετού είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας.

Αναφέρεται ακόμα ότι λόγω παγετού, οι δρόμοι Ορκόντα – Κύκκου, Κακοπετριάς – Pine wood – Πεδουλά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοικτοί άλλα ολισθηροί.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς που κινούνται στις ορεινές περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE