ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Πυροβόλησε τρεις φορές πισώπλατα οδηγό ταξί και του είπε «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι» -Σκληρό βίντεο

Τουρκία: Πυροβόλησε τρεις φορές πισώπλατα οδηγό ταξί και του είπε «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι» -Σκληρό βίντεο

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η κίνηση ενός 19χρονου που έχει συλληφθεί, να πυροβολήσει πίσωπλατα τρεις φορές έναν 44χρονο οδηγό ταξί και στη συνέχεια να τον ληστέψει λέγοντας του «δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τους πάντες».

Το περιστατικό που έχει αποτυπωθεί σε κάμερα ασφαλείας συνέβη το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου στη Σμύρνη όταν ο 44χρονος Ογκούζ Εργκέ σταμάτησε για να παραλάβει τον 19χρονο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 44χρονος να σταματάει στο σημείο που του υπέδειξε ο 19χρονος και να τον ενημερώνει ότι έφτασαν στον προορισμό τους. Όταν, όμως, ο 19χρονος τον ρώτησε «τι χρωστάω;» και πριν ο 44χρονος να απαντήσει, ο νεαρός φαίνεται να τον πυροβολεί τρεις φορές και στη συνέχεια να κάνει ότι ψάχνει στην τσέπη του για χρήματα και να λέει ειρωνικά «221 λίρες αδερφέ».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
Στη συνέχεια του βίντεο ο 19χρονος φαίνεται να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, να ψάχνει το ταξί για χρήματα και να λέει στον 44χρονο «δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τους πάντες».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 44χρονος όταν σταμάτησε για να παραλάβει τον 19χρονο σχολίασε το γεγονός ότι ο νεαρός φορούσε μάσκα. «Είμαι άρρωστος, γι' αυτό τη φοράω» φέρεται να είπε ο 19χρονος με τον ταξιτζή να σχολίαζει ότι «δεν θα σε πάρει κανείς αν φοράς μάσκα. Πρέπει, όμως, να αφήνουμε τον κόσμο στον δρόμο με τέτοιο καιρό; Κάνει παγωνιά».

Όταν ο 44χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ενημερώθηκε η αστυνομία με αστυνομικούς να εξετάζουν 110 ώρες υλικού από 70 κάμερες ασφαλείας και τελικά να εντοπίζουν τον 19χρονο.

Στο διαμέρισμα που τον συνέλαβαν βρέθηκαν το όπλο, γεμιστήρες και τα χρήματα που είχε κλέψει.
Στην πρώτη του κατάθεση ο 19χρονος φέρεται να είπε ότι δεν μπήκε στο ταξί με σκοπό τη ληστεία αλλά ό,τι συνέβη, συνέβη... αυθόρμητα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top