ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lidl Κύπρου: Δωρεά €110.000 με την αξιοσημείωτη συμβολή των καταναλωτών για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Lidl Κύπρου: Δωρεά €110.000 με την αξιοσημείωτη συμβολή των καταναλωτών για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Για ακόμα μία χρονιά, η Lidl Κύπρου με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα των ατόμων με εμπειρία καρκίνου. Φέτος, η εταιρεία προσέφερε το ποσό των €110.000 στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για την κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων δύο δωματίων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Υιοθέτησης Δωματίων του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Το εν λόγω χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε από την χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Χαρίζουμε Αγάπη» κατά την οποία, από τις 11 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η εταιρεία προσέφερε €0,50 στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα αυτό, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 219.589 σκαναρίσματα από τα οποία συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των €109.794,50, ωστόσο η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά του ποσού των €110.000. Η χρηματική αυτή δωρεά σηματοδοτήθηκε από την αξιοσημείωτη συμβολή των καταναλωτών, αφού με τη δική τους πολύτιμη και συλλογική συμμετοχή συγκεντρώθηκε το μεγάλο αυτό ποσό.

Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποίησε σειρά δράσεων συγκέντρωσης πόρων για την περαιτέρω ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης όλων των εξόδων των δύο φιλανθρωπικών συναυλιών με τίτλο «200 Κιθάρες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου» που έγιναν σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συμμετοχή του κοινού στις δύο αυτές φιλανθρωπικές συναυλίες ήταν αθρόα, γεγονός που συνέβαλε στην επιπλέον χρηματική στήριξη του Συνδέσμου, μέσω των εσόδων ύψους €40.000 που προέκυψαν από την πώληση εισιτηρίων.

Επιπρόσθετα, η Lidl Κύπρου για ενδέκατη συνεχή χρόνια, κάλυψε πλήρως το Επισιτιστικό Πρόγραμμα του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» μέσω προϊοντικών δωρεών, αγγίζοντας το ποσό των €20.000.

Η Lidl Κύπρου, από το 2013, παραμένει ενεργά στο πλευρό των ατόμων με εμπειρία καρκίνου μέσω του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με συνολική συνεισφορά πάνω από €1.000.000, αποδεικνύοντας τη σταθερή αφοσίωσή της στην κοινωνική προσφορά και συνεχίζοντας να διαγράφει σταθερά την πορεία στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
team.lidl.com.cy
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στη Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής (16/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top