Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Εναντίον τεσσάρων προσώπων καταχωρήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, υπόθεση σε σχέση με υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Πρόκειται για άντρες ηλικίες 39, 28, 26 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, 2024.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για εκδίκαση στις 13/05/2024 και επέβαλε στους κατηγορούμενους όπως υπογράψουν προσωπική εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιάζονται μια φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα απαγόρευσης εισόδου σε όλους τους αθλητικούς χώρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE