Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Εναντίον τεσσάρων προσώπων καταχωρήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, υπόθεση σε σχέση με υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Πρόκειται για άντρες ηλικίες 39, 28, 26 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, 2024.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για εκδίκαση στις 13/05/2024 και επέβαλε στους κατηγορούμενους όπως υπογράψουν προσωπική εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιάζονται μια φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα απαγόρευσης εισόδου σε όλους τους αθλητικούς χώρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE