Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Εναντίον τεσσάρων προσώπων καταχωρήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, υπόθεση σε σχέση με υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Πρόκειται για άντρες ηλικίες 39, 28, 26 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, 2024.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για εκδίκαση στις 13/05/2024 και επέβαλε στους κατηγορούμενους όπως υπογράψουν προσωπική εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιάζονται μια φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα απαγόρευσης εισόδου σε όλους τους αθλητικούς χώρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE