Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Επεισόδια στη Λεμεσό: Εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για τέσσερις οπαδούς στο Απόλλων-ΑΕΛ

Εναντίον τεσσάρων προσώπων καταχωρήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, υπόθεση σε σχέση με υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Πρόκειται για άντρες ηλικίες 39, 28, 26 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, 2024.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για εκδίκαση στις 13/05/2024 και επέβαλε στους κατηγορούμενους όπως υπογράψουν προσωπική εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιάζονται μια φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα απαγόρευσης εισόδου σε όλους τους αθλητικούς χώρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE