Έπιασε τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο - Χειροπέδες σε 62χρονο

Έπιασε τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο - Χειροπέδες σε 62χρονο

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τα ξημερώματα σήμερα (03/02), όχημα που οδηγούσε 62χρονος στη Λάρνακα.

Ο 62χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 123μg%, αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από τον Νόμο, όριο.

Ο 62χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE