LIKE ONLINE

Φεβρουάριος στο Netflix: Όλες οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε αυτό τον μήνα στον καναπέ, αγκαλιά με μια κουβέρτα

Φεβρουάριος στο Netflix: Όλες οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε αυτό τον μήνα στον καναπέ, αγκαλιά με μια κουβέρτα

Η θερμοκρασία έδειξε τις τελευταίες μέρες την πτώση της με το σκηνικό να διαμορφώνεται ειδικά, ώστε να το περνάμε στον καναπέ, αγκαλιά με μια κουβέρτα και συντροφιά από μια ταινία η σειρά του Netflix.

Ο Φεβρουάριος στην γνωστή πλατφόρμα, έρχεται με μια πληθώρα νέων συναρπαστικών ταινιών, ντοκιμαντέρ και φυσικά σειρών.

Σειρές

Μία Ημέρα (One Day) - 08/02/2024

Η Έμμα και ο Ντέξτερ γνωρίζονται πρώτη φορά τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Την επομένη, αναγκάζονται να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, όμως οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς και την κινηματογραφική μεταφορά με την Αν Χάθαγουεϊ και τον Τζιμ Στάρτζες.

Δείτε το trailer:

Το Παράδοξο του Δολοφόνου (A Killer Paradox) - 09/02/2024

Στο νέο θρίλερ αγωνίας από τη Νότια Κορέα, όταν ένας τυχαίος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας απλός φοιτητής παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη, από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ.

Δείτε το trailer:

Κυρίαρχα Αρσενικά: Σεζόν 2 (Alpha Males: Season 2) - 09/02/2024

Εν μέσω μίας κρίσης ανδρισμού τέσσερις φίλοι γύρω στα σαράντα χάνουν το θρόνο τους, τα προνόμιά τους και την ταυτότητά τους και όσο κι αν προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα σωστά, πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να τα κάνουν θάλασσα.

Δείτε το trailer:

Καλημέρα, Βερόνικα: Σεζόν 3 (Good Morning, Verônica: Season 3) 14/02/2024

Στη συγκλονιστική τελευταία σεζόν, η Βερόνικα κάνει απρόσμενες συμμαχίες και αποκαλύπτει το παρελθόν της, ενώ ολοκληρώνει τον αγώνα της για δικαιοσύνη.

Δείτε το trailer:

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σεζόν 6 (Love Is BlindSeason 6) 14/02/2024

Το έκτο μέρος του επιτυχημένου ριάλιτι σόου του Netflix επιστρέφει! Οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν ραντεβού χωρίς ο ένας να βλέπει τον άλλο, με σκοπό να ανακαλύψουν αν ταιριάζουν πέρα από την οπτική τους εμφάνιση. Στο τέλος, αφότου δουν τα πρόσωπα των συμπαικτών τους, έχουν μερικές εβδομάδες για να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν μαζί.

Δείτε το trailer:

ReadySetLove (Λάβετε Θέσεις, Έτοιμες, Ερωτευτείτε!) 15/02/2024

Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τη ραγδαία μείωση του ανδρικού πληθυσμού, μια ανεπιτήδευτη γυναίκα συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό γνωριμιών που διοργανώνει η κυβέρνηση.

Δείτε το trailer:

Συμμαχία στο Σχολείο Θηλέων: Σεζόν 2 (Al Rawabi School for GirlsSeason 2) 15/02/2024

Η νέα χρονιά στο φημισμένο σχολείο Σχολείο Θηλέων Αλραουάμπι σημαίνει νέα τάξη, νέοι κανόνες και νέες αρχηγοί. Οι παραγκωνισμένες πρωταγωνίστριες ετοιμάζουν σχέδια για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή.

Δείτε το trailer

Rhythm + Flow: Ιταλία (Rhythm + Flow Italy)  19/02/2024 (19/2/2024: Επ. 1-4, 26/2/2024: Επ. 5-7, 3/4/2024: Επ 8)

Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, οι Φάμπρι Φίμπρα, Γκεολιέρ και Ρόουζ Βίλεν βγαίνουν στους δρόμους της Ρώμης, της Νάπολης και του Μιλάνου αναζητώντας τον επόμενο Ιταλό σταρ της ραπ.

Δείτε το trailer:

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου (Avatar: The Last Airbender) 22/02/2024

Όντας μία από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρισμένες από κριτικούς σειρές κινουμένων σχεδίων, το «Avatar: The Last Airbender» ήταν θέμα χρόνου να γίνει σειρά με ηθοποιούς. Η νέα σειρά του Netflix «ζωντανεύει» το «animation» της δεκαετίας του 2000, σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα της χρονιάς.

Δείτε το trailer:

Ένα Θερμό Χειροκρότημα (A Round of Applause) 29/02/2024

Αντιμέτωπος με υπαρξιακές ανησυχίες και λαχταρώντας την πρότερη ζωή του, ένας άντρας καθοδηγεί την ιδιόμορφη οικογένειά του σε αυτό το δράμα πολλών δεκαετιών.

Ταινίες 

Στάχτες (Ashes09/02/2024

Μία πλούσια, παντρεμένη γυναίκα ερωτεύεται έναν μυστηριώδη μαραγκό και μια μεθυστική φαντασίωση μετατρέπεται σε μια επικίνδυνη σχέση, όταν εκείνη ανακαλύπτει ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

Δείτε το trailer:

Σκότωσέ με Αν Τολμάς (Kill Me If You Dare) 13/02/2024

Όταν η μοίρα αντιστρέφει την τύχη του προβληματικού γάμου τους, ο Πιοτρ και η Ναταλία αποφασίζουν να μείνουν μαζί, αλλά μόνο μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Δείτε το trailer:

Players 14/02/2024

Μια αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη δουλεύει χρόνια επάνω στο να κατασκευάσει το ιδανικό «καμάκι» με τις φίλες της, μέχρι τη στιγμή που ερωτεύεται η ίδια ένα φλερτ της. Οι Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ντέιμον Γουέιανς Τζούνιορ και Τομ Έλις («Λούσιφερ») πρωταγωνιστούν σε αυτήν την ρομαντική κομεντί.

Δείτε το trailer:

Μέσα απ' το Παράθυρο 3: Το Βλέμμα σου (Through My Window: Looking at You) 23/02/2024

Η Ρακέλ κι ο Άρης δεν μπορούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον, ακόμη και όταν βγαίνουν ραντεβού με άλλους. Μπορούν να ξανασμίξουν παρά την πίεση της οικογένειας στο τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας;

Δείτε το trailer:

Mea Culpa 23/02/2024

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τάιλερ Πέρι, η ταινία πραγματεύεται την ιστορία μίας φιλόδοξης δικηγόρου, που καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επιθυμίες, όταν αναλαμβάνει μια υπόθεση δολοφονίας, υπερασπιζόμενη έναν καλλιτέχνη που κατηγορείται πως έχει σκοτώσει τη φίλη του.

Δείτε το trailer:

Κωδικός 8: Μέρος 2 (Code 8 Part II) 28/02/2024

Μια έφηβη κοπέλα αγωνίζεται να σώσει την τιμή του αδερφού της, τον οποίο σκότωσε μία ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών. Με τη βοήθεια ενός πρώην απατεώνα και του πρώην συνεργάτη του, έρχονται αντιμέτωποι με έναν σεβαστό και καλά προστατευμένο αξιωματικό της αστυνομίας.

Δείτε το trailer:

Τα 30ά Ετήσια Βραβεία Screen Actors Guild (The 30th Annual Screen Actors Guild Awards)

Τα 30ά ετήσια βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix, κατευθείαν από το Shrine Auditorium & Expo Hall στο Λος Άντζελες. Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί στα Αγγλικά.

Δείτε το trailer:

Ντοκιμαντέρ 

Σύντροφος, Στόκερ, Δολοφόνος (LoverStalkerKiller09/02/2024

Σε αυτό το γεμάτο ανατροπές ντοκιμαντέρ από το Ηνωμένο Βασίλειο, σκηνοθετημένο από τον Sam Hobkinson («Fear City»), η αληθινή ιστορία ενός μηχανικού που δοκιμάζει για πρώτη φορά το διαδικτυακό ραντεβού και γνωρίζει μια γυναίκα πραγματεύεται θέματα απάτης, παρακολούθησης και φόνου στην Αμερική.

Δείτε το trailer:

Σάντερλαντ μέχρι ΘανάτουΣεζόν 3 (Sunderland 'Til I Die: Season 3) 13/02/2024

Η Σάντερλαντ αναζητά απεγνωσμένα λίγη σταθερότητα κι ένας νέος προπονητής έρχεται για να ανεβάσει την ομάδα από τη Λίγκα 1 στην πολυπόθητη Championship. Η επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν, υποσχόμενη να ολοκληρώσει την ιστορία σε υψηλά επίπεδα.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο

Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα (Einstein and the Bomb) 16/02/2024

Παρότι ο Αϊνστάιν δεν δούλεψε ποτέ ο ίδιος με την ομάδα που κατασκεύασε την ατομική βόμβα, το όνομά του σχετίζεται συχνά με την έναρξη της πυρηνικής εποχής. Μέσα από αρχειακό υλικό και τα λόγια του ίδιου, αυτό το ντοκιμαντέρ μπαίνει στο μυαλό μιας βασανισμένης ιδιοφυΐας.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο

Formula 1: Οδηγός... ΕπιβίωσηςΣεζόν 6 (Formula 1: Drive to Survive: Season 6) 23/02/2024

Στη νέα σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας. Οι ίντριγκες και οι συγκρούσεις της προηγούμενης σεζόν επιστρέφουν και γίνονται αφορμή για νέες περιπέτειες.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο

Αμερικανική Συνωμοσία: Οι Φόνοι του Χταποδιού (American ConspiracyThe Octopus Murders28/02/2024

Ο ρεπόρτερ Ντάνι Κασολάρο που διερευνούσε την πολιτική συνωμοσία του αιώνα και βρίσκεται νεκρός στη μπανιέρα ενός ξενοδοχείου. Μία δεκαετία αργότερα, νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια και οι φίλοι και η οικογένειά του αποφασίζουν να ολοκληρώσουν την έρευνά του.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top