Χανιά: Νεκρός 75χρονος σε φωτιά σε σπίτι

Χανιά: Νεκρός 75χρονος σε φωτιά σε σπίτι

Ηλικιωμένος 75 ετών με προβλήματα υγείας βρήκε τραγικό θάνατο, το απόγευμα της Κυριακής, από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που διέμενε, στον κόμβο της Σούδας.

Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος του και όπως όλα δείχνουν εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά.

Συγγενικά του πρόσωπα που έμεναν δίπλα και φρόντιζαν τον ηλικιωμένο είδαν τους καπνούς και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε άμεσα με δύο οχήματα και έξι άνδρες που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά. Κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος.

Τα αίτια της φωτιάς ερευνά το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE