Χανιά: Νεκρός 75χρονος σε φωτιά σε σπίτι

Χανιά: Νεκρός 75χρονος σε φωτιά σε σπίτι

Ηλικιωμένος 75 ετών με προβλήματα υγείας βρήκε τραγικό θάνατο, το απόγευμα της Κυριακής, από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που διέμενε, στον κόμβο της Σούδας.

Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος του και όπως όλα δείχνουν εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά.

Συγγενικά του πρόσωπα που έμεναν δίπλα και φρόντιζαν τον ηλικιωμένο είδαν τους καπνούς και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε άμεσα με δύο οχήματα και έξι άνδρες που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά. Κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος.

Τα αίτια της φωτιάς ερευνά το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE