Χανιά: Νεκρός 75χρονος σε φωτιά σε σπίτι

Χανιά: Νεκρός 75χρονος σε φωτιά σε σπίτι

Ηλικιωμένος 75 ετών με προβλήματα υγείας βρήκε τραγικό θάνατο, το απόγευμα της Κυριακής, από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που διέμενε, στον κόμβο της Σούδας.

Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος του και όπως όλα δείχνουν εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά.

Συγγενικά του πρόσωπα που έμεναν δίπλα και φρόντιζαν τον ηλικιωμένο είδαν τους καπνούς και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε άμεσα με δύο οχήματα και έξι άνδρες που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά. Κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος.

Τα αίτια της φωτιάς ερευνά το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE