ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εικονικοί γάμοι: Καταζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας - Εκδίδεται στην Κύπρο η σύζυγος του

Εικονικοί γάμοι: Καταζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας - Εκδίδεται στην Κύπρο η σύζυγος του

Συνεχείς είναι οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με τους 133 εικονικούς γάμους που έγιναν στην Κύπρο.

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 15 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 13 ήταν στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, 13 άτομα συνελήφθησαν στην Κύπρο ενώ τα άλλα δύο κατά την διάρκεια επιχείρησης που έγινε σε Πορτογαλία, Λετονία και Κύπρο υπό τη Europol.

Τονίζεται ότι στο «στόχαστρο» των Αρχών παραμένει ο Ινδός, φερόμενος εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας που φέρεται να τελούσε τους εικονικούς γάμους, καθώς και αρκετοί άλλοι αλλοδαποί.

Πρέπει να τονιστεί ότι σύζυγός του Ινδού καταζητούμενου φέρεται να είναι η Πορτογαλίδα, η οποία εκδόθηκε στην Κύπρο και αναμένεται να θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι για τους υπόλοιπους 13 έληξε σήμερα η προσωποκράτηση τους και θα παρουσιαστούν στο Δικαστήριο για ανανέωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top