ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έρευνες για εντοπισμό 25χρονου που φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη στην Πάφο

Έρευνες για εντοπισμό 25χρονου που φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη στην Πάφο

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία στην Πάφο για τον εντοπισμό 25χρονου που φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη γραφείου της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί η σύζυγός του του ηλικίας 24 ετών.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως στις 3 Φεβρουαρίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιερωμένο ότι κατά το προηγούμενο βράδυ είχε διαρρηχτεί γραφείο το οποίο βρίσκεται στο προαύλιο της Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Η διάρρηξη με βάση τις εξετάσεις των μελών της ΑΔΕ Πάφου επιτεύχθηκε αφού «παραβιάστηκε ξύλινο παράθυρο και κλάπηκε χρηματικό ποσό 5 χιλιάδων ευρώ περίπου τα οποία προέρχονται από εισφορές πιστών. Περαιτέρω είχαν κλαπεί και δύο ζεύγη χρυσά μανικετόκουμπα τα οποία ανήκουν στον συγκεκριμένο ιερωμένο».

Χτες, συνέχισε ο κ. Νικολάου, δόθηκε από πολίτη πληροφορία  στην Αστυνομία, η οποία αποδείχτηκε αξιόπιστη , ότι στην συγκεκριμένη διάρρηξη ενέχεται 25χρονος κάτοικος Πάφου.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα έρευνας  και κατόπιν τούτου, όπως είπε, μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν την κατοικία του την οποία  ερεύνησαν στην παρουσία της 24χρονης συζύγου του και εντόπισαν σε κτύπτη τσαντάκι που περιείχε  δύο ζεύγη μανικετόκουμπα καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ περίπου που πιστεύεται ότι αποτελούν λεία από τη συγκεκριμένη διάρρηξη .

Η 24χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση  ενώ ο 25χρονος σύζυγος της συνεχίζει να καταζητείται.

Είσπραξη ενταλμάτων

Εξάλλου, στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως « χτες σε συντονισμένη επιχείρηση της ΑΔΕ Πάφου στην ύπαιθρο  όσον αφορά την είσπραξη οφειλών σε εντάλματα προστίμου εκτελέστηκαν  συνολικά 178 εντάλματα και εισπράχτηκε  το χρηματικό ποσό των €36.156». Πρόσθεσε επίσης πως οι εκστρατείες θα συνεχιστούν και κατά τις επόμενες ημέρες.

Ερωτηθείς γιατί η Αστυνομία εισπράτει από αυτούς που οφείλουν μικρά ποσά και όχι από αυτούς που οφείλουν μεγάλα,  ο κ. Νικολάου είπε πως αυτό δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση, σημειώνοντας πως «εκτελούνται εντάλματα γενικά για πρόσωπα που οφείλουν».

Χτες συνέχισε, εισπράχτηκαν εντάλματα από πρόσωπα που οφείλουν αρκετά στο κράτος, ενώ κάποιοι εκ των οποίων, όπως είπε, έχουν κάνει και διακανονισμό μέσω της Νομικής Υπηρεσίας και καταβάλλουν μηνιαία δόση προς εξόφληση των οφειλόμενων ενταλμάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top