Τιμούρ για τον όμιλο της Εθνικής: «Γιατί όχι και την πρωτιά»

Τιμούρ για τον όμιλο της Εθνικής: «Γιατί όχι και την πρωτιά»

Στις πρώτες του δηλώσεις για την κλήρωση της Εθνικής μας στο Nations League, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε:

«Σίγουρα αν συγκρίνουμε τις ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προηγούμενη διοργάνωση, δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας με αυτές που θα παίξουμε τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε εύκολα παιχνίδια. Και η Ρουμανία και το Κόσοβο είναι πολύ καλές ομάδες, το Κόσοβο το είδαμε και στην προηγούμενη διοργάνωση που ήταν στον όμιλο μας ενώ και η Λιθουανία που πιστεύω θα περάσει από το Γιβραλτάρ είναι αξιόλογη ομάδα και την είδαμε στο φιλικό που παίξαμε τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE