Δεν αποδέχεται την πρόταση Αννίτας ο Γιώργος Κάρουλλας

Δεν αποδέχεται την πρόταση Αννίτας ο Γιώργος Κάρουλλας

Αρνητικός είναι ο Γιώργος Κάρουλλας στην πρόταση της Αννίτας Δημητρίου για να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον δήμο Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται σε μήνυμα που έστειλε προς τα μέλη του κόμματος, ο ίδιος ευγενικά απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

Ο Γιώργος Κάρουλλας αναφέρει ότι η πρόεδρος του κόμματος και άλλα ηγετικά στελέχη, «έθεσαν ενώπιον μου το ενδεχόμενο να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας. Ευγενικά απορρίπτω την πρόταση την πρόταση όπως είχα αναφέρει επανειλημμένα στις συζητήσεις μέχρι και μία ώρα πριν τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου σήμερα και συνεχίζω να υπηρετώ ως αντιπρόεδρος και βουλευτής Αμμοχώστου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE