Δεν αποδέχεται την πρόταση Αννίτας ο Γιώργος Κάρουλλας

Δεν αποδέχεται την πρόταση Αννίτας ο Γιώργος Κάρουλλας

Αρνητικός είναι ο Γιώργος Κάρουλλας στην πρόταση της Αννίτας Δημητρίου για να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον δήμο Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται σε μήνυμα που έστειλε προς τα μέλη του κόμματος, ο ίδιος ευγενικά απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

Ο Γιώργος Κάρουλλας αναφέρει ότι η πρόεδρος του κόμματος και άλλα ηγετικά στελέχη, «έθεσαν ενώπιον μου το ενδεχόμενο να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας. Ευγενικά απορρίπτω την πρόταση την πρόταση όπως είχα αναφέρει επανειλημμένα στις συζητήσεις μέχρι και μία ώρα πριν τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου σήμερα και συνεχίζω να υπηρετώ ως αντιπρόεδρος και βουλευτής Αμμοχώστου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE