Η παρουσία του Φίλιππου Χατζηζαχαρία στην Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ

Η παρουσία του Φίλιππου Χατζηζαχαρία στην Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ

Μία παρουσία η οποία συζητήθηκε κατά την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, για την παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του κόμματος, ήταν εκείνη του τέως Υφυπουργού Καινοτομίας, Φίλιππου Χατζηζαχαρία.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος βλέποντας τον τέως Υφυπουργό, τον χαιρέτησε με ιδιαίτερη θέρμη. Δεν γνωρίζουμε εάν τελικά ο κύριος Χατζηζαχαρίας εγγραφεί ως μέλος της ΕΔΕΚ.

Πάντως, το φωτογραφικό στιγμιότυπο, λέει πολλά...

Ε.Γ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.