Φωτιά σε όχημα 36χρονου – Βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του

Φωτιά σε όχημα 36χρονου – Βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου, όταν φωτιά ξέσπασε στο όχημα 35χρονου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις εννέα το βράδυ, η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή στο όχημα του 36χρονου, σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων, στο οποίο διαμένει ο ιδιοκτήτης του στην περιοχή των Κονιών.

Η φωτιά κατασβήσθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Η σκηνή έχει τεθεί υπό φρούρηση και οι εξετάσεις επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια πρόκλησης της.

Δείτε φωτογραφία:

 

*Πηγή φωτογραφίας: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE