Πένθος για την Ναταλία Γερμανού - «Τα καλοκαίρια μου δεν θα είναι ίδια χωρίς εσένα πια»

Πένθος για την Ναταλία Γερμανού - «Τα καλοκαίρια μου δεν θα είναι ίδια χωρίς εσένα πια»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ναταλία Γερμανού όπως φρόντισε να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους το βράδυ της Κυριακής. Κάτι που ήρθε σαν συνέχεια της απρόσμενης ολιγόλεπτης αποχώρησης της παρουσιάστριας από το πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» νωρίτερα την ίδια ημέρα.

«Συγνώμη για την ολιγόλεπτη απουσία, συνέβη κάτι σοβαρό αλλά υπό έλεγχο» δήλωσε, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, όταν και επέστρεψε κανονικά στο τηλεοπτικό της πόστο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.