Καραμπόλα πέντε οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα – Ασθενοφόρο στο σημείο

Καραμπόλα πέντε οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα – Ασθενοφόρο στο σημείο

Καραμπόλα πέντε οχημάτων σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (12/02) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας παρά την έξοδο Κοτσιάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7:30, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σημειώθηκε τροχαίο με πέντε οχήματα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο πρόσωπα.

Στο σημείο έσπευσε τόσο η Αστυνομία όσο και ασθενοφόρο και τη μεταφορά των προσώπων που τραυματίστηκαν στο Νοσοκομείο.

Τα οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο της σύγκρουσης και η κίνηση διεξάγεται κανονικά στο σημείο.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE