Σε αυτήν την ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ

Σε αυτήν την ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγο, που διεξήχθη σε ηλικιακές ομάδες ατόμων 18 έως 65 ετών και δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal, έδειξε ότι οι άνδρες κάνουν καλύτερο σεξ στην ηλικία των 32 ετών. Από την άλλη, η γυναίκα φαίνεται ότι απελευθερώνεται στο σεξ (οπότε το απολαμβάνει και περισσότερο) μετά την ηλικία των 40.

Αυτό επηρεάζεται βέβαια από διάφορους κοινωνικούς ή ιατρικούς παράγοντες: η απόκτηση παιδιών, αυξημένες υποχρεώσεις στο σπίτι ή την εργασία ή λόγοι υγείας.

“Όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, το σεξ βελτιώνεται με την εξάσκηση”, κατέληξαν οι μελετητές της έρευνας. “Υπό αυτή την έννοια είναι απολύτως λογικό να απολαμβάνουν οι άντρες περισσότερο το σεξ σε μεγαλύτερη ηλικία τους παρά στα 18 τους, όταν ουσιαστικά ακόμα το μαθαίνουν”.

Τα ζευγάρια μιας ώριμης ηλικίας, απαλλαγμένα από τέτοιους είδους ανασφάλειες φαίνεται ότι δρουν πιο απελευθερωμένα και ενσυνείδητα. Και στα δύο φύλα εξάλλου, όπως επισημαίνει η ειδική επιστήμονας, “το σεξ γίνεται καλύτερο όταν νιώθουμε καλύτερα με το σώμα μας και πιο άνετα με τον/την σύντροφό μας”.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE