Δέσμευση Βαφεάδη για αύξηση ελέγχων για αντιμετώπιση πειρατικών ταξί

Δέσμευση Βαφεάδη για αύξηση ελέγχων για αντιμετώπιση πειρατικών ταξί

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης, εξέφρασε τη δέσμευση του Υπουργείου του ότι θα εντατικοποιηθούν οι διαδικασίες για ενίσχυση του τομέα των εποπτών και το Υπουργείο θα αυξήσει τους ελέγχους στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για αντιμετώπιση του θέματος των μη αδειούχων επαγγελματιών οδηγών ταξί.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου, την οποία αναμεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι η δέσμευση διατυπώθηκε σε συνάντηση του Υπουργού στην παρουσία της Προέδρου της Αρχής Αδειών Δέσποινας Αμερικάνου, καθώς και αρμόδιων λειτουργών του Υπουργείου με εκπροσώπους της Συντεχνίας Ιδιοκτητών και Επιχειρηματιών Ταξί Λευκωσίας.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν προς συζήτηση οι προβληματισμοί της συντεχνίας, αλλά εκφράστηκε και η ευαρέσκεια εκ μέρους της συντεχνίας για την προώθηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση του θέματος των μη αδειούχων επαγγελματιών οδηγών ταξί, προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE