My Style Rocks: Με το...εσώρουχο εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς - Δείτε φωτογραφία

My Style Rocks: Με το...εσώρουχο εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς - Δείτε φωτογραφία

Με τα εσώρουχα εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

«Έχουμε δύο τόσο ωραίες γυναίκες εδώ και όλοι κοιτάμε τον Λάκη», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, κατά την έναρξη του επεισοδίου.

Ο σχεδιαστής εμφανίστηκε στο πλατό με ένα κοστούμι από πάνω, ενώ από κάτω φορούσε το εσώρουχό του. Κάτω από αυτό μάλιστα, φαινόταν πως φοράει ζαρτιέρες.

Όπως είπε ο ίδιος, είχε ένα ατύχημα που τον οδήγησε να εμφανιστεί έτσι. «Βιάζεστε πάντα να αρχίσετε. Λερώθηκε το παντελόνι μου. Έφυγε ο πόντος, μα έμεινε η υπόλοιπη Ελλάδα», είπε χιουμοριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το σημερινό κόνσεπτ των κοριτσιών είναι έτσι κι αλλιώς «no pants trend», δηλαδή λουκ χωρίς παντελόνι.

Ο σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε επίσης, μια σειρά από φωτογραφίες με το νέο του λουκ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE