Ώρες αγωνίας για την 33χρονη Μαρία στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Ώρες αγωνίας για την 33χρονη Μαρία στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Μαρίας Αρμίκ Ακοπιάν, 33 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λεμεσό, από χθες 12/02/2024.

Η 33χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με κοντά καστανά μαλλιά και κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο παντελόνι, άσπρο σακάκι και μαύρα αθλητικά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE