Ελλάδα: Θύμα revenge porn 17χρονη - 22χρονος έστειλε τις φωτογραφίες της στον θείο της

Ελλάδα: Θύμα revenge porn 17χρονη - 22χρονος έστειλε τις φωτογραφίες της στον θείο της

Θύμα revenge porn έπεσε ένα 17χρονο κορίτσι από την Παιανία.

Η κοπέλα γνώρισε πριν από πέντε μήνες μέσω διαδικτυακής εφαρμογής έναν άνδρα, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι 22 ετών.

Οι δυο τους συχνά μιλούσαν με βιντεοκλίσεις ενώ η νεαρή κοπέλα, πριν από ένα μήνα είχε στείλει στον άνδρα γυμνές της φωτογραφίες.

Η σχέση τους είχε συχνά εντάσεις και όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν την επικοινωνία τους, ο άντρας για να την εκδικηθεί έστειλε τις φωτογραφίες αυτές στον θείο της αλλά και σε φίλους της.

Η μητέρα της ανήλικης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόρειοανατολικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του ατόμου που επικοινωνούσε η 17χρονη και αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE