Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Σημειώνεται ότι, παρότι οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τον ανεμοστρόβιλο δεν έχουν ακόμη καταγραφεί, φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από την περιοχή παρουσιάζουν αρκετές καταστροφές σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία.
Οι εν λόγω φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν τη σοβαρότητα των ζημιών που σημειώθηκαν σε κεραμίδια και βυτία νερού από στέγες οικιών, πτώσεις δέντρων, μετακινήσεις πινακίδων, οικοδομικών υλικών, πτώσεις πασσάλων της Α.Η.Κ., μετακινήσεις ευτελών υλικών κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, την περιοχή της Γερμασόγειας θα επισκεφθεί ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος αφού επιβλέψει την κατάσταση που επικρατεί θα προβεί σε δηλώσεις, ενδεχομένως για τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης προς τους πληγέντες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο Δημαρχείο Γερμασόγειας ο ΥΠΕΣ, ενημερώνεται για κατάσταση - Επί ποδός η Πυροσβεστική
Παράλληλα, κλειστός παραμένει ακόκη ο παραλιακός δρόμος Λεμεσού, από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, μέχρι και την οδό Αριάδνης (δρόμος Κ-Cineplex), λόγω αποκοπής και πτώσης δέντρων.
Οι δρόμοι Παραμύθας – Γεράσας, Σπιτάλη – Φασούλας, Φασούλας – Λεμεσού και Αψιού – Μαθηκολώνης, έχουν δοθεί στην κυκλοφορία για όλα τα οχήματα (προηγούμενη ενημέρωση 4Χ4 και αντιολισθητικές αλυσίδες).




















Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




