Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.  

Νεότερη ενημέρωση 17:11

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα, έχει ανοίξει για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται τώρα κανονικά.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE