Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.  

Νεότερη ενημέρωση 17:11

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα, έχει ανοίξει για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται τώρα κανονικά.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE