Οι αγροτικές οργανώσεις θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου

Οι αγροτικές οργανώσεις θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου

Οι αγροτικές επαγγελματικές οργανώσεις Asaja, COAG και UPA, οι οποίες συνεχίζουν με το ημερολόγιο διαμαρτυριών τους σε ενότητα δράσης βγάζοντας στους δρόμους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους από όλους τους τομείς, θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου, που συμπίπτει με τη συνεδρίαση του Συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τους.

Οι αγροτικές οργανώσεις θεωρούν ότι οι υπουργοί Γεωργίας πρέπει να ενεργήσουν «επειγόντως» και να εγκρίνουν μεταρρυθμίσεις σχετικά με την τροφική αλυσίδα, τις εμπορικές συμφωνίες με τρίτες χώρες, τη γραφειοκρατική απλοποίηση και την ευελιξία της ΚΑΠ, μεταξύ άλλων.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη οι κινητοποιήσεις σε ορισμένες περιοχές της χώρας στην ένατη ημέρα διαμαρτυριών. Αύριο Πέμπτη 15/2 τους εκπροσώπους των αγροτών θα συναντήσει εκ νέου ο υπουργός Γεωργίας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE