Οι αγροτικές οργανώσεις θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου

Οι αγροτικές οργανώσεις θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου

Οι αγροτικές επαγγελματικές οργανώσεις Asaja, COAG και UPA, οι οποίες συνεχίζουν με το ημερολόγιο διαμαρτυριών τους σε ενότητα δράσης βγάζοντας στους δρόμους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους από όλους τους τομείς, θα διαδηλώσουν στη Μαδρίτη στις 26 Φεβρουαρίου, που συμπίπτει με τη συνεδρίαση του Συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τους.

Οι αγροτικές οργανώσεις θεωρούν ότι οι υπουργοί Γεωργίας πρέπει να ενεργήσουν «επειγόντως» και να εγκρίνουν μεταρρυθμίσεις σχετικά με την τροφική αλυσίδα, τις εμπορικές συμφωνίες με τρίτες χώρες, τη γραφειοκρατική απλοποίηση και την ευελιξία της ΚΑΠ, μεταξύ άλλων.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη οι κινητοποιήσεις σε ορισμένες περιοχές της χώρας στην ένατη ημέρα διαμαρτυριών. Αύριο Πέμπτη 15/2 τους εκπροσώπους των αγροτών θα συναντήσει εκ νέου ο υπουργός Γεωργίας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE