Έκρηξη βόμβας σε ιατρικό κέντρο - Προκάλεσε ζημιές στην είσοδό του - Αποκλείστηκε η σκηνή

Έκρηξη βόμβας σε ιατρικό κέντρο - Προκάλεσε ζημιές στην είσοδό του - Αποκλείστηκε η σκηνή

Εκρηξη που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα προκάλεσε ζημιές στην μπροστινή είσοδο Ιατρικού Κέντρου, που βρίσκεται στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1 σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη έξω από Ιατρικό Κέντρο στην Αραδίππου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στην μπροστινή είσοδο του Κέντρου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην μπροστινή είσοδο του Κέντρου, ενώ δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται η άφιξη Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομίας προκειμένου να αρχίσουν έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού, που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Ιατρικού Κέντρου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, διερευνούν υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.