Έκρηξη βόμβας σε ιατρικό κέντρο - Προκάλεσε ζημιές στην είσοδό του - Αποκλείστηκε η σκηνή

Έκρηξη βόμβας σε ιατρικό κέντρο - Προκάλεσε ζημιές στην είσοδό του - Αποκλείστηκε η σκηνή

Εκρηξη που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα προκάλεσε ζημιές στην μπροστινή είσοδο Ιατρικού Κέντρου, που βρίσκεται στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1 σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη έξω από Ιατρικό Κέντρο στην Αραδίππου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στην μπροστινή είσοδο του Κέντρου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην μπροστινή είσοδο του Κέντρου, ενώ δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται η άφιξη Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομίας προκειμένου να αρχίσουν έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού, που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Ιατρικού Κέντρου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, διερευνούν υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE