ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαρχος Λεμεσού: Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών από τη θεομηνία - Κλήσειες για ζημιές σε 137 οικίες

Έπαρχος Λεμεσού: Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών από τη θεομηνία - Κλήσειες για ζημιές σε 137 οικίες

Συνεργεία της επαρχιακής διοίκησης Λεμεσού συνεχίζουν σήμερα την καταγραφή ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία και ο ανεμοστρόβιλος στη Γερμασόγεια, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου.

Μέχρι χθες το απόγευμα, ανέφερε, το τηλεφωνικό κέντρο της επαρχιακής διοίκησης έλαβε κλήσεις για ζημιές σε 137 κατοικίες, δυο πολυκατοικίες, οκτώ επαγγελματικά υποστατικά και 22 οχήματα.

«Από αυτά έχουμε ήδη καταγράψει 55 κατοικίες και τρία επαγγελματικά υποστατικά», είπε ο κ. Αλεξάνδρου, προσθέτοντας ότι συνεργεία βρίσκονται και σήμερα στις περιοχές που πλήγηκαν, για καταγραφή των ζημιών.

Σημείωσε δε ότι, εκτός από την περιοχή Γερμασόγειας, μικρός αριθμός ζημιών, από τους ισχυρούς ανέμους, αναφέρθηκε και στις κοινότητες Ζακάκι, Πύργο και Μονή.

Σύμφωνα με τον έπαρχο Λεμεσού, ο αριθμός των αιτημάτων για καταγραφή ζημιών αναμένεται να αυξηθεί, αφού από το πρωί συνεχίζονται οι κλήσεις πολιτών στην επαρχιακή διοίκηση.

Εξάλλου, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας, Κυριάκος Ξυδιάς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η κατάσταση είναι εμφανώς καλύτερη σήμερα, καθώς έχει αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο, η υδροδότηση και η ηλεκτροδότηση.

Συνεργεία του Δήμου, συνέχισε, βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή, ενώ εξετάζεται κατά πόσο επηρεάστηκαν ξανά υποστατικά και οικίες, από τις βροχές που είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι πέντε οικογένειες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top