Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε 23χρονος μετά από τραυματισμό του σε εργοτάξιο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Ο τραυματίας έχει κρατηθεί για νοσηλεία αλλά σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15:00 το απόγευμα σε εργοτάξιο στην Πάφο 23χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου εργαζόμενος εκεί στην προσπάθεια του να εκκινήσει φορτοτήρα του εργοταξίου, αυτός μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει στην αριστερή του πλευρά.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κάταγμα μίας πλευράς και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE