Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε 23χρονος μετά από τραυματισμό του σε εργοτάξιο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Ο τραυματίας έχει κρατηθεί για νοσηλεία αλλά σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15:00 το απόγευμα σε εργοτάξιο στην Πάφο 23χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου εργαζόμενος εκεί στην προσπάθεια του να εκκινήσει φορτοτήρα του εργοταξίου, αυτός μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει στην αριστερή του πλευρά.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κάταγμα μίας πλευράς και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE