Προσπάθησε να περάσει φωτοβολίδα στο ΑΠΟΕΛ-Άρης - Συνελήφθη και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 25χρονος

Προσπάθησε να περάσει φωτοβολίδα στο ΑΠΟΕΛ-Άρης - Συνελήφθη και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 25χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, πριν την έναρξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΡΗΣ στο στάδιο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγονται στην είσοδο των σταδίων, εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου μια φωτοβολίδα. Αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επικίνδυνου αντικειμένου και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση εναντίον του. Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από τα γήπεδα μέχρι και τις 14 Μαρτίου, 2024 όπου θα είναι η επόμενη δικάσιμος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE