Υποδύθηκε τον εργολάβο και έλαβε €128,500 για να χτίσει πέντε κατοικίες - Χειροπέδες σε 61χρονο

Υποδύθηκε τον εργολάβο και έλαβε €128,500 για να χτίσει πέντε κατοικίες - Χειροπέδες σε 61χρονο

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη 61χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, από κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, τον Σεπτέμβριο του 2023, ήρθε σε συμφωνία με τον 61χρονο, ο οποίος του παρουσιάστηκε ως ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας, για την ανέγερση πέντε κατοικιών, σε τεμάχιο γης, που διατηρεί στην επαρχία Αμμοχώστου. Για τον σκοπό αυτό, ο παραπονούμενος φέρεται να έδωσε στον 61χρονο, χρηματικό ποσό ύψους €128,500, ωστόσο ο 61χρονος μέχρι σήμερα δεν προχώρησε στην κατασκευή των σπιτιών.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 61χρονος δεν ασχολείται και δεν είναι εγγεγραμμένος σε οποιαδήποτε εργοληπτική εταιρία, ενώ ούτε η φερόμενη εταιρία του είναι εγγεγραμμένη στον έφορο εταιριών.

Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE