Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί στη Λευκωσία λόγω του Ημιμαραθώνιου

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί στη Λευκωσία λόγω του Ημιμαραθώνιου

Την Κυριακή 18/2/2024 και μεταξύ των ωρών 0630 – 1200, θα είναι προσωρινά, κλειστοί για την τροχαία κίνηση τα ακόλουθα τμήματα δρόμων, λόγω Ημιμαραθώνιου που θα διεξαχθεί στην επαρχία Λευκωσίας.

Τμήμα της Λεωφόρου Στροβόλου, από τη συμβολή της με την οδό Κιλκίς, μέχρι την ελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αρχ. Κυπριανού και οι δύο κατευθύνσεις.

Η οδός Αρχ. Κυπριανού, από την ελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Στροβόλου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Προδρόμου και οι δύο κατευθύνσεις.

Τμήμα της Λεωφόρου Προδρόμου, από την συμβολή της με την οδό Αρχ. Κυπριανού, μέχρι την ελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και οι δύο κατευθύνσεις.

Στις επηρεαζόμενες ελεγχόμενες συμβολές με φώτα τροχαίας θα γίνεται ελεγχόμενη τροχονομική ρύθμιση από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE