Φρίκη στην Ελλάδα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Φρίκη στην Ελλάδα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 70χρονο πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος είπε στην αστυνομία, ότι το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. Πιθανολογείται ότι το έγκλημα τελέστηκε ήδη από χθες.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.