ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεύτερη σύλληψη για τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και 75.000 ευρώ - Χειροπέδες σε 29χρονο

Δεύτερη σύλληψη για τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και 75.000 ευρώ - Χειροπέδες σε 29χρονο

Σε δεύτερη σύλληψη, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεών της σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Πάφο, στις 13 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόκειται για 29χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση, στις 15 Φεβρουαρίου συνελήφθη και 28χρονος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Η εξέταση της υπόθεσης άρχισε το απόγευμα της 13ης Φεβρουαρίου 2024, όταν οδηγός οχήματος παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο, μετά από σχετικό σήμα αστυνομικών, σε δρόμο της Πάφου. Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, χωρίς ωστόσο να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του.

Τα δύο πρόσωπα, που επέβαιναν στο όχημα, το εγκατέλειψαν σε σημείο του χωριού Έμπα και διέφυγαν τρέχοντας. Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, ο οδηγός του οχήματος θεάθηκε να ρίχνει σε ταράτσα εγκαταλελειμμένης οικίας μια τσάντα, η οποία αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε, ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 114 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησαν έρευνες σε οικίες και όχημα, που συνδέονται με τους δύο επιβάτες του οχήματος, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 10 κιλών και 884 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κοκαΐνης μεικτού βάρους ενός κιλού και 19 γραμμαρίων περίπου και χρηματικό ποσό ύψους 75,000 ευρώ περίπου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού του 29χρονου, η Αστυνομία, προχώρησε στη δημοσίευση της φωτογραφίας του. Μετά τη σύλληψή του η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών στοιχείων του 29χρονου είναι αχρείαστη.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσει

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top