Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για παράτυπους μετανάστες - Τέσσερις συλλήψεις

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για παράτυπους μετανάστες - Τέσσερις συλλήψεις

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση διενεργήθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ των ωρών 06:00- 08:00 στην επαρχία Πάφου, σε συγκρότημα πολυκατοικιών που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου διαμένουν αλλοδαποί, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, που προέρχονταν από την ΑΔΕ Πάφου, την ΥΚΑΝ, την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου και την ΜΜΑΔ.

Κατά τους ελέγχους ερευνήθηκαν 10 διαμερίσματα δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και μεγάλος αριθμός προσώπων.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, διαπιστώθηκαν ότι 4 άντρες διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια για σκοπούς απέλασης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE