Προσπάθησε να κλέψει από υπεραγορά - Διέμενε παράνομα στην Κύπρο από το 2019, συνελήφθη 32χρονος

Προσπάθησε να κλέψει από υπεραγορά - Διέμενε παράνομα στην Κύπρο από το 2019, συνελήφθη 32χρονος

Στην σύλληψη 32χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και κλοπής προϊόντων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής ενημερώθηκε η Αστυνομία από υπεραγορά στην Πάφο ότι ένα πρόσωπο φέρεται να απέσπασε προϊόντα από την αγορά και ανακόπηκε από υπαλλήλους.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος, από περαιτέρω εξετάσεις, διαφάνηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 6 Απριλίου του 2019, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα προϊόντα που φέρεται να απέσπασε. Ακολούθως συνελήφθη και έκτοτε τελεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.