Προσπάθησε να κλέψει από υπεραγορά - Διέμενε παράνομα στην Κύπρο από το 2019, συνελήφθη 32χρονος

Προσπάθησε να κλέψει από υπεραγορά - Διέμενε παράνομα στην Κύπρο από το 2019, συνελήφθη 32χρονος

Στην σύλληψη 32χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και κλοπής προϊόντων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής ενημερώθηκε η Αστυνομία από υπεραγορά στην Πάφο ότι ένα πρόσωπο φέρεται να απέσπασε προϊόντα από την αγορά και ανακόπηκε από υπαλλήλους.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος, από περαιτέρω εξετάσεις, διαφάνηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 6 Απριλίου του 2019, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα προϊόντα που φέρεται να απέσπασε. Ακολούθως συνελήφθη και έκτοτε τελεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE