ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρονται καλλυντικά προϊόντα από την αγορά - Δείτε φωτογραφίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρονται καλλυντικά προϊόντα από την αγορά - Δείτε φωτογραφίες

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα που φαίνονται εδώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους των εν λόγω προϊόντων. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του να διακόψει τη χρήση τους, ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες στo τηλέφωνo 22608606.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE