Απόπειρα των Χούθι να χτυπήσουν πλοίο με ελληνική σημαία στον κόλπο της Υεμένης

Απόπειρα των Χούθι να χτυπήσουν πλοίο με ελληνική σημαία στον κόλπο της Υεμένης

Να χτυπήσουν πλοίο με ελληνική σημαία επιχείρησαν οι Χούθι ανατολικά του Άντεν της Υεμένης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πλοίο είναι το Sea Champion το οποίο είναι bulk carrier με σιτηρά που έκανε το δρομολόγιο από Αργεντινή προς Αντέν.

Συνολικά σε αυτό βρίσκονταν 23 μέλη του πληρώματος εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες. Όλοι καλά στην υγεία τους ενώ το πλοίο δεν χτυπήθηκε.

Οι Χούθι έκανα δύο απόπειρες να καταλάβουν το πλοίο φτάνοντας μάλιστα 15 μέτρα από το πλοίο, από το οποίο έχει σπάσει μόνο ένα τζάμι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE