Απόπειρα των Χούθι να χτυπήσουν πλοίο με ελληνική σημαία στον κόλπο της Υεμένης

Απόπειρα των Χούθι να χτυπήσουν πλοίο με ελληνική σημαία στον κόλπο της Υεμένης

Να χτυπήσουν πλοίο με ελληνική σημαία επιχείρησαν οι Χούθι ανατολικά του Άντεν της Υεμένης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πλοίο είναι το Sea Champion το οποίο είναι bulk carrier με σιτηρά που έκανε το δρομολόγιο από Αργεντινή προς Αντέν.

Συνολικά σε αυτό βρίσκονταν 23 μέλη του πληρώματος εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες. Όλοι καλά στην υγεία τους ενώ το πλοίο δεν χτυπήθηκε.

Οι Χούθι έκανα δύο απόπειρες να καταλάβουν το πλοίο φτάνοντας μάλιστα 15 μέτρα από το πλοίο, από το οποίο έχει σπάσει μόνο ένα τζάμι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE