ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλεί σε άμεση έναρξη διαδικασιών για debate στο Δήμο Λεμεσού ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Καλεί σε άμεση έναρξη διαδικασιών για debate στο Δήμο Λεμεσού ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Ανακοίνωση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate ανάμεσα στους υποψηφίους για τη Δημαρχία Λεμεσού, εξέδωσε ο Χρήστος Μιχαηλίδης.

Απαντώντας μέσω ανακοίνωσής του στον Γιάννη Αρμεύτη, αναφέρει πως, «αναφορικά με την απάντηση του κ. Γ. Αρμεύτη για τα debates, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να είναι «ενδεχόμενο» αλλά επιβεβλημένο να γίνουν debates, για να μας ακούσει και αξιολογήσει ο Λεμεσιανός Δημότης».

«Παράλληλα στην υπεκφυγή τοποθέτησης «θα συμμετέχουμε όταν πλησιάσει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών», απαντούμε ότι ένας Δήμαρχος επιβάλλεται να είναι μπροστάρης και να μην φοβάται να θέσει και να υπερασπιστεί δημόσια σε διάλογο με τους συνυποψηφίους του, τις θέσεις του στο ευρύ κοινό», τόνισε.

«Γι’ αυτό καλούμε ξανά τα επιτελεία και ΜΜΕ να συντονιστούν μεταξύ τους για άμεση έναρξη των debates, με άδεια καρέκλα για όποιον φοβάται να συμμετέχει», καταλήγει ο Χρήστος Μιχαηλίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top