Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, με τις Αρχές να συστήνουν προσοχή.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την έξοδο Ορόκλινης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και ακολουθείτε τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Σε νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρετε ότι, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας - Λάρνακας στο ύψος της εξόδου Ορόκλινης, η οποία είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης, άνοιξε και η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον ομαλά. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες.

* Φωτγραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.