Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, με τις Αρχές να συστήνουν προσοχή.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την έξοδο Ορόκλινης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και ακολουθείτε τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Σε νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρετε ότι, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας - Λάρνακας στο ύψος της εξόδου Ορόκλινης, η οποία είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης, άνοιξε και η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον ομαλά. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες.

* Φωτγραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.