Προσοχή: Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για απειλές και διαρρήξεις - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Προσοχή: Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για απειλές και διαρρήξεις - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Blagovest Boyanov Ivanov, 39 ετών, από τη Βουλγαρία, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα που αφορούν διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και απειλή, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28/01/2024-29/01/2024, στη Λάρνακα.

Ο 39χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου, με καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον αριθμό 24804060 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.