Ινδονησία: Το TikTok παραβιάζει την απαγόρευση συναλλαγών εντός της εφαρμογής, λέει υπουργός

Ινδονησία: Το TikTok παραβιάζει την απαγόρευση συναλλαγών εντός της εφαρμογής, λέει υπουργός

Το TikTok εξακολουθεί να παραβιάζει τον κανόνα της Ινδονησίας που απαγορεύει τις εντός εφαρμογής συναλλαγές, δήλωσε υπουργός την Τρίτη.

Η TikTok είχε αναγκαστεί να κλείσει τη σχετικά νέα της υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, TikTok Shop, στην Ινδονησία, αφού η χώρα απαγόρευσε πέρυσι τις ηλεκτρονικές αγορές στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, επικαλούμενη την ανάγκη προστασίας των μικρότερων εμπόρων και των δεδομένων των χρηστών.

Ο ινδονησιακός τεχνολογικός όμιλος GoTo δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η TikTok, που ανήκει στην κινεζική ByteDance, είχε ολοκληρώσει μια συμφωνία που συμφωνήθηκε τον Δεκέμβριο για την αγορά του 75,01% της Tokopedia έναντι 840 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Teten Masduki, ο Ινδονήσιος υπουργός για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), ο οποίος μιλούσε συχνά κατά του TikTok Shop πριν από την απαγόρευση του περασμένου έτους, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η TikTok εξακολουθεί να μην έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό.

“Ο υπουργός Εμπορίου πρέπει να επιπλήξει την TikTok ώστε να συμμορφωθεί με τον κανονισμό, αν δεν το κάνει τότε … υπονομεύεται η εξουσία της κυβέρνησης“, δήλωσε.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE