Υποψήφια Ευρωβουλευτής αποστομώνει για τα σχόλια για OnlyFans - «Η αγάπη μου δεν μειώνεται» - Δείτε βίντεο

Υποψήφια Ευρωβουλευτής αποστομώνει για τα σχόλια για OnlyFans - «Η αγάπη μου δεν μειώνεται» - Δείτε βίντεο

Απάντηση στα σχόλια γύρω από το επίθετό της θέλησε να δώσει η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Παντελίτσα Γιόκκα.

Με βίντεο στο tik tok, δήλωσε ότι είναι αδερφή της Γεωργίας Γιόκκα η οποία έγινε γνωστή μετά την αποκάλυψη ως Κύπρια που διατηρεί λογαριασμό και παράγει ερωτικό περιεχόμενο στο OnlyFans.

«Από τη μέρα της εξαγγελίας της υποψηφιότητας έχω πάρα πολλά σχόλια και μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς για το επίθετό μου. Ξέρω που το πάτε. Η Γεωργία είναι αδερφή μου και την αγαπώ πολύ. Δεν συμφωνώ με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ούτε με τους ανθρώπους που μπαίνουν σε τέτοιες ιστοσελίδες και αγοράζουν τέτοιο περιεχόμενο. Η αγάπη μου δεν μειώνεται επειδή έκανε μια επιλογή. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ζωές των άλλων», δήλωσε μεταξύ άλλων η Παντελίτσα Γιόκκα.

Δείτε το βίντεο.

@pantelitsagiokka Απάντηση στον χρήστη @zilikourtin42790 ♬ πρωτότυπος ήχος - Pantelitsa Giokka

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE