Υποψήφια Ευρωβουλευτής αποστομώνει για τα σχόλια για OnlyFans - «Η αγάπη μου δεν μειώνεται» - Δείτε βίντεο

Υποψήφια Ευρωβουλευτής αποστομώνει για τα σχόλια για OnlyFans - «Η αγάπη μου δεν μειώνεται» - Δείτε βίντεο

Απάντηση στα σχόλια γύρω από το επίθετό της θέλησε να δώσει η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Παντελίτσα Γιόκκα.

Με βίντεο στο tik tok, δήλωσε ότι είναι αδερφή της Γεωργίας Γιόκκα η οποία έγινε γνωστή μετά την αποκάλυψη ως Κύπρια που διατηρεί λογαριασμό και παράγει ερωτικό περιεχόμενο στο OnlyFans.

«Από τη μέρα της εξαγγελίας της υποψηφιότητας έχω πάρα πολλά σχόλια και μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς για το επίθετό μου. Ξέρω που το πάτε. Η Γεωργία είναι αδερφή μου και την αγαπώ πολύ. Δεν συμφωνώ με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ούτε με τους ανθρώπους που μπαίνουν σε τέτοιες ιστοσελίδες και αγοράζουν τέτοιο περιεχόμενο. Η αγάπη μου δεν μειώνεται επειδή έκανε μια επιλογή. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ζωές των άλλων», δήλωσε μεταξύ άλλων η Παντελίτσα Γιόκκα.

Δείτε το βίντεο.

@pantelitsagiokka Απάντηση στον χρήστη @zilikourtin42790 ♬ πρωτότυπος ήχος - Pantelitsa Giokka

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE