Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

Μάλιστα, η επενδυτική πολιτική προωθείται μέσα από τη στενή συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης που έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2025.
«Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων λαμβάνει τεχνική υποστήριξη προς αυτή την κατεύθυνση από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας και στην πορεία θα αναπτυχθεί εκτενής κοινωνικός, πολιτικός και δημόσιος διάλογος, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της δημοσιονομικής κατάστασης και τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Οι σημερινοί και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς η βιωσιμότητα του Ταμείου είναι ισχυρή και με τη συνετή πολιτική της διαχείρισής του αυτή θα διατηρηθεί για πάρα πολλές δεκαετίες, για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές των πολιτών της χώρας μας», κατέληξε ο Υπουργός Εργασίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




