ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Παναγιώτου: «Οι μελλοντικοί συνταξιούχοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς»

Γ. Παναγιώτου: «Οι μελλοντικοί συνταξιούχοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς»

Η Κυβέρνηση διαθέτει την πολιτική βούληση για τη βελτίωση και τον εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου.

Μάλιστα, η επενδυτική πολιτική προωθείται μέσα από τη στενή συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης που έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2025.

«Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων λαμβάνει τεχνική υποστήριξη προς αυτή την κατεύθυνση από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας και στην πορεία θα αναπτυχθεί εκτενής κοινωνικός, πολιτικός και δημόσιος διάλογος, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της δημοσιονομικής κατάστασης και τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Οι σημερινοί και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς η βιωσιμότητα του Ταμείου είναι ισχυρή και με τη συνετή πολιτική της διαχείρισής του αυτή θα διατηρηθεί για πάρα πολλές δεκαετίες, για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές των πολιτών της χώρας μας», κατέληξε ο Υπουργός Εργασίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Το σύνολο –ή σχεδόν το σύνολό τους- των drones-καμικάζι που εκτόξευσε νωρίτερα το Ιράν καταρρίφθηκε, ανακοίνωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top