Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Ενώπιον της δικαιοσύνης 43χρονος για επίθεση στο δικαστήριο Λεμεσού - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Ενώπιον της δικαιοσύνης 43χρονος για επίθεση στο δικαστήριο Λεμεσού - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Καταχωρήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού υπόθεση εναντίον του 43χρονου, που χθες φέρεται να απείλησε και να επιτέθηκε σε 47χρονο, εντός του χώρου των δικαστηρίων.

Ο παραπονούμενος είναι αδελφός ενός εκ των κατηγορουμένων για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 29 Ιουνίου 2023, μετά από συμπλοκή στον Ύψωνα, με θύματα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου και τον 51χρονο Μιχάλη Μιχαήλ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την καταγγελία του παραπονούμενου, ο ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλών, που ορίστηκε για ακρόαση στις 22 Μαρτίου. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ εκδόθηκε διάταγμα που του απαγορεύει να προσεγγίζει τον παραπονούμενο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στον 47χρονο, είναι το πρόσωπο που τα θύματα είχαν επέμβει για να βοηθήσουν το μοιραίο βράδυ, μετά από συμπλοκή έξω από μπαράκι. Κατά τη συμπλοκή, δέχθηκαν κτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Ονησιφόρου να ξεψυχήσει λίγο αργότερα, ενώ ο Μιχαήλ έχασε τη μάχη για τη ζωή τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE