Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΑADAN OMAR, 17 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από το μεσημέρι της 19ης Φεβρουαρίου 2024.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE