Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΑADAN OMAR, 17 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από το μεσημέρι της 19ης Φεβρουαρίου 2024.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE